Jachthaven

De Duikelaar is een jachthaven met 120 ligplaatsen. Sanitaire voorzieningen en walaansluiting voor elektra zijn aanwezig. Voor vertrek of na terugkomst van een heerlijke dag op het water, is er natuurlijk de mogelijkheid om een drankje te drinken of iets te eten op ons terras.
De boxen zijn geschikt voor schepen tot twaalf meter lengte met een diepgang van anderhalve meter. Als u de boot in de winter op de wal wilt hebben, is dat mogelijk voor schepen tot een lengte van +/- 6 meter.

Bereikbaarheid Sloterplas over het water

De jachthaven, aan de noordkant van de Sloterplas, is bereikbaar via de Akersluis (sluis nr. 102) en Cramergrachtsluis (sluis nr. 112). Beiden worden op afstand bediend. Wilt u schutten, bel dan op nummer: 06-12696211. Schepen met een doorvaarthoogte van 2,10 meter kunnen meestal onder de bruggen door, check de actuele waterstand!

Kosten

De kosten voor een ligplaats bedragen op jaarbasis € 134 per strekkende meter (bij een lengte over alles: zoals buitenboordmotor, zwemplateau etc.) met een minimum van € 605. De kosten voor winterstalling op de kant bedragen € 405, inclusief het uit het water halen en te water laten van het vaartuig.

Havenreglement

Het havenreglement van De Duikelaar vindt u hier.

Mail of bel voor nadere informatie en de beschikbaarheid van ligplaatsen.

Hieronder kunt u uw boot inschrijven voor een ligplaats: