Evenementenlocatie

Welkom bij onze prachtige bruiloften- en evenementenlocatie aan het water!

Aangrenzend aan de jachthaven hebben wij een gebouw van twee verdiepingen. Deze is omgeven door water. Op de onderste verdieping zijn alle faciliteiten voor watersport gerelateerde evenementen te vinden, zoals kleedkamers en douches. Boven is er een mooie grote zaal met uitzicht op het water, deze is geschikt voor 100 tot 120 personen. Naast de zaal is een royaal terras om erbij te gebruiken.

De zaal kan zakelijk gebruikt worden voor teambuildingsactiviteiten, presentaties en vergaderingen.
Daarnaast verhuren we de locatie voor diners, lunches en cursussen, zoals yoga. Wilt u watersport combineren met uw vergadering of feest? Dat kan! Wij hebben verschillende soorten kano’s en zeilboten ter beschikking om uw feest optimaal te maken.

Wij regelen het eten en drinken voor uw activiteit of bruiloftsfeest. Dit vindt plaats in ons ruime kookatelier. Hier koken we voor iedere gelegenheid uw ontbijt, borrel, lunch of diner. Ons kookatelier is ook geschikt voor kook- en/of barbeque workshops.

Wilt u weten wanneer we open zijn als café-restaurant? Op onze Facebook pagina kunt u meer hierover lezen. In de tussentijd zijn we op afspraak open. 

We leveren maatwerk aan elke klant, dat betekent dat de prijs afhankelijk is van uw wensen. Als u benieuwd bent naar de offerte in uw situatie, als u wilt reserveren of informatie opvragen, kunt u contact opnemen met Martijn Dienaar. 

Catering

De catering wordt verzorgd door Madame Charlotte. Zij is hofmeester bij De Duikelaar. U kunt haar bereiken op charlotte@deduikelaar.nl of 06-47132234. Mocht u iets van haar werk willen zien, ga dan naar www.madame-charlotte.nl.