Zeilcursussen

Zeilcursussen volgen bij De Duikelaar in Amsterdam is een fantastische ervaring. Kom naar een van onze watersportactiviteiten en ervaar het zelf!

Wij organiseren zeilcursussen voor jeugd en volwassenen, dit is particulier. Maar ook voor scholen of groepen bent u bij ons aan het goede adres.

Bij het organiseren van onze cursussen is veiligheid zeer belangrijk. Ook kijken we goed naar de leeftijd, het niveau dat iemand heeft en op basis daarvan welke zeilboot het beste aansluit. We hebben de keuze uit een  ‘Optimist’, deze zeilboot is voor onze jongste deelnemers van 7-10 jaar. Zo rond de leeftijd van 10 of 11 jaar kunnen de jonge schippers de zeilboot ‘Topaz’ voor het eerst proberen. Zodra ook dat lekker gaat en ze de leeftijd van 12 jaar bereiken, komt de tweemans zwaardboot ‘Rebel’ binnen bereik. We kijken per persoon en per groep wat het beste is.

Watersport is meer dan alleen weten hoe een boot of kano werkt, water en een lekker windje; je werkt ook samen, maakt plezier, neemt besluiten en leert verantwoordelijkheid te hebben voor een boot en elkaar. En dit niet alleen: in de watersport ben je ook bezig met respect hebben voor elkaar en op elkaar vertrouwen. Dit alles kun je leren bij één van onze activiteiten.

Wij organiseren cursussen op het gebied van zeilen, surfen en kanoën voor de volgende groepen: