Scholen en bedrijfsuitjes

Scholen

Bent u op zoek naar een leuke activiteit voor een schoolsportdag of gymles op het water? Dat kan bij ons! De Duikelaar organiseert actieve en uitdagende programma’s voor scholen, voor basisscholen evenals voor middelbare school en hoger beroepsonderwijs. 

Bij onze activiteiten is de veiligheid belangrijk, evenals dat iedereen op eigen manier mee kan doen. Afhankelijk van de groep en het budget zijn er verschillende mogelijkheden. U kunt denken aan een adventure kanotocht door het natuurgebied De Heemtuinen, een drakenbootrace met onze korjalen of zeilen in de Optimisten of Rebellen. Maar ook een gymuur in een kano op de Sloterplas organiseren we graag. Verschillende scholen hebben een sportdag bij ons met activiteiten op het land in combinatie met activiteiten op het water. Zoals u ziet, er zijn veel mogelijkheden en we gaan daarover graag met u in gesprek. 

(Team- )Bedrijfsuitjes

Voor bedrijven en andere groepen, zoals een vrijgezellenfeest, teambuilding of familiedagen, organiseren we activiteiten op het water en/of op het land. U kunt daarbij denken aan sloepvaren en/of een tochtje op onze vlotten over de Sloterplas, adventure kanotocht door de Heemtuinen of een wedstrijd in onze korjalen met trommel en stuurman. Voor de mensen die houden van activiteiten op land, kunt u denken aan een kookworkshop of barbecue workshop, maar ook verschillende teamspellen op land is een optie bij ons.

Dit alles kan georganiseerd worden in combinatie met een hapje en een drankje. Wij beschikken over een goede accommodatie, zeilboten, kano’s, supboards, sloepen en vlotten. Informeer bij ons naar de mogelijkheden. Wij leveren maatwerk, de prijs is afhankelijk van uw wensen en op basis daarvan maken wij een offerte op.

Wat u kunt verwachten:

  • Op maat gemaakte afspraken
  • Professionele begeleiding van instructeurs
  • Gebruik van zwemvesten
  • Gebruik van kleedkamers